Nieuwe aqualessen: Aquakickboks en Aquajump

Gepubliceerd op: 13 mei 2023

Zwembad Hoornse Vaart introduceert twee nieuwe aqualessen: Aquakickboks en Aquajump! Deze dynamische lessen zijn de nieuwste trend op het gebied van aquafitness voor mensen die fanatiek en intensief willen trainen. Aquakickboks en Aquajump staan wekelijks op het programma in ons zwembad in Alkmaar. De kosten voor een losse les bedraagt € 8,50.

Een les die je niet wilt missen!

Aquakickboks: een les die je niet wilt missen! Trainen in het water maakt oefeningen zwaarder en uitdagender. Door de weerstand van het water worden de spieren intensief gebruikt en worden er honderden calorieën verbrand. Het boksen en schoppen in het water verbetert de balans en coördinatie en tegelijkertijd werk je aan kracht en snelheid. Bovendien is trainen in het water een veilige manier van sporten met een kleine kans op blessures.

Intensief en leuk

Bij Aquajump doe je verschillende oefeningen op een trampoline die op de bodem van het zwembad staat. Deze full-body workout is intensief en uitdagend, maar vooral ook heel leuk! Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs train je alle spieren in je lichaam. Iedereen die kan springen kan meedoen met deze les.

De kosten voor een losse les bedraagt € 8,50. Meer informatie over onze aquasporten is te vinden op www.hoornsevaart.nl/aquasporten. Wacht niet langer en kom ook meedoen met onze nieuwe aqualessen!

Nieuwe aqualessen bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar