Zomerpret bij zwembad Hoornse Vaart!

Gepubliceerd op: 27 juli 2023

Van zaterdag 22 juli tot en met zondag 3 september staat de zomervakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, gratis animatie op maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag, elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad én voor de allerkleinsten een Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen en een snelcursus voor diploma B en C in de vakantie.

Gratis animatie en stormbaan

Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want van 22 juli tot 3 september ligt elke middag de 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Voor de allerkleinsten ligt elke dag het Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast is er op de maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier!

Banenzwemmen & Aquafitness

Gedurende de zomervakantie is het 50-meterbad vijf ochtenden per week vanaf 07.00 uur geopend voor banenzwemmers die hun conditie op peil willen houden. In het weekend is het banenzwemmen mogelijk vanaf 09.00 uur. Daarnaast is er een uitgebreid aquafitnessprogramma samengesteld.

Vakantie zwemles en snelcursus

Op verschillende dagen in de zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan de vakantie zwemles en een snelcursus voor diploma B en C. Op deze dagen zullen er lessen aangeboden worden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen en de snelcursus.

Zomerpret bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar in de zomervakantie - Instructiebad

Nieuwsberichten