Gratis Open Aquafitnessdag bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar

Gepubliceerd op: 14 september 2023

Op zondag 24 september 2023 verwelkomt zwembad Hoornse Vaart sportliefhebbers uit Alkmaar en omgeving voor een bijzondere dag vol gratis aquafitnessactiviteiten. Tussen 10.00 en 12.10 uur bieden wij een unieke kans om mee te doen aan de Open Aquafitnessdag en om kennis te maken met High Intensity Interval Training (HIIT).

Duik in het plezier van Aquafitness

De Open Aquafitnessdag bij zwembad Hoornse Vaart is een geweldige gelegenheid voor deelnemers van alle leeftijden en fitnessniveaus om de voordelen van sporten in het water te ontdekken. Onze deskundige en gediplomeerde instructeurs zullen bezoekers begeleiden tijdens drie spannende HIIT-lessen:

  1. Aquajump: Versterk je spieren en verbeter je conditie met deze energieke les, waarbij je op trampolines in het water springt.
  2. Aquakickboks: Voel de kracht en dynamiek terwijl je de basisprincipes van kickboksen onder de knie krijgt in het water, zonder impact op gewrichten.
  3. FloatFit: Ervaar de ultieme uitdaging voor balans en stabiliteit terwijl je op een Aquabase staat.

Flexibel deelnemen

De Open Aquafitnessdag biedt deelnemers de flexibiliteit om aan één of meerdere blokjes van 20 minuten deel te nemen, afhankelijk van hun voorkeur en energieniveau. Of je nu nieuw bent in de wereld van aquafitness of een ervaren beoefenaar, iedereen is welkom om mee te doen en te genieten van deze unieke sportervaring.

ActiviteitTijdLocatie
FloatFit10.00 – 10.20 uur50-meterbad
FloatFit10.20 – 10.40 uur50-meterbad
Aquajump10.50 – 11.10 uur50-meterbad
Aquajump11.10 – 11.30 uur50-meterbad
Aquakickboks11.30 – 11.50 uur50-meterbad
Aquakickboks11.50 – 12.10 uur50-meterbad

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de gratis Open Aquafitnessdag is verplicht. Bezoekers kunnen zich eenvoudig inschrijven via onderstaande buttons. Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen voor een dag vol beweging, plezier en gezondheid op zondag 24 september. Doe mee en ontdek de voordelen van aquafitness in een ontspannen en vriendelijke sfeer!

Gratis Open Aquafitnessdag bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar