Spetterende voorjaarsvakantie bij zwembad Hoornse Vaart

Gepubliceerd op: 5 december 2023

Van zaterdag 17 februari tot en met zondag 25 februari staat de voorjaarsvakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, elke dag gratis animatie, elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad én voor de allerkleinsten een Experience Center in het Instructiebad. Tot slot organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen en een snelcursus voor diploma B en C in de vakantie.

Elke dag gratis animatie en stormbaan

Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want er ligt elke middag de 15 meter lange stormbaan in het 50-meterbad. Voor de allerkleinsten ligt elke dag het spectaculaire Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast is er elke dag gratis animatie. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier!

Banenzwemmen en Aquafitness

Gedurende de voorjaarsvakantie is het 50-meterbad geopend voor banenzwemmers die hun conditie op peil willen houden. In het weekend is het banenzwemmen mogelijk vanaf 09.00 uur. Daarnaast is er een uitgebreid aquafitness programma samengesteld.

Vakantie zwemlessen en snelcursus B en C

Op verschillende dagen in de voorjaarsvakantie kunnen kinderen deelnemen aan de vakantie zwemlessen zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen er lessen aangeboden worden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Meer informatie over de extra zwemlessen is te vinden via www.hoornsevaart.nl/vakantie-zwemlessen. Tevens organiseert zwembad Hoornse Vaart een snelcursus voor het B- en C-diploma. In zwembad De Hout is het mogelijk om het B-diploma binnen 3 dagen en het C-diploma binnen 5 dagen te halen. Meer informatie over de snelcursus is te vinden via www.hoornsevaart.nl/snelcursus.

Waterspeeltuin in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar