Virtual Reality feestje bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar

Virtual Reality feestje

Virtual Reality feestje

Stap binnen in een wereld vol verwondering en avontuur met onze nieuwste toevoeging aan het kinderfeestjesaanbod bij zwembad Hoornse Vaart: het Virtual Reality feestje! Duik in de magische onderwaterwereld en laat de verbeelding van de kinderen tot leven komen als nooit tevoren.

Ontdek de magische onderwaterwereld

Bij aankomst worden de feestvierders warm verwelkomd door onze ervaren instructeur, die hen meeneemt op een virtuele reis door adembenemende onderwaterlandschappen. Met behulp van de nieuwste Virtual Reality-technologieën zullen de kinderen zich wanen te midden van kleurrijke vissen, exotische zeeplanten en vriendelijke zeewezens.

Na een boeiende uitleg van de instructeur staan de ouders en begeleiders in de schijnwerpers om het feestje zelf te begeleiden. De Virtual Reality-ervaring is ontworpen met eenvoudige bedieningselementen, zodat iedereen, ongeacht leeftijd, moeiteloos kan deelnemen en genieten van dit unieke feestje.

Onvergetelijke ervaring

Het Virtual Reality feestje bij zwembad Hoornse Vaart biedt niet alleen een onvergetelijke ervaring voor de kinderen, maar ook een kans voor ouders om samen met hun kleintjes deel te nemen aan dit futuristische avontuur. Ontdek samen de grenzeloze mogelijkheden van de virtuele onderwaterwereld en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Na afloop van het kinderfeestje kunnen jullie natuurlijk nog onbeperkt vrij zwemmen zolang het zwembad geopend is! Reserveer nu en maak van het volgende kinderfeestje een buitengewone reis naar de diepten van verbeelding en plezier!

Meer informatie VR-feestje

  • Kosten: € 12,50 per persoon. Dit is exclusief het snackarrangement (€ 6,50 p.p.)
  • Begeleiders: je betaalt alleen de toegangsprijs van het zwembad, namelijk € 5,60 per begeleider.
  • Deelnemers: minimaal 6 kinderen.
  • Duur: 60 minuten
  • Locatie: ondiepe gedeelte van het 50-meterbad
  • Vereisten: minimaal een A-diploma
  • Let op: het kinderfeestje kan geboekt worden tijdens de openingsuren van het zwembad.

Reserveren VR-feestje

Wil je een snackarrangement?(Vereist)
Virtual Reality feestje bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar