Recreatief zwemmen en een glijbaan zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar

Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Welkom bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar, dé plek voor volop zwemplezier! Met onze ruime openingstijden en betaalbare tarieven staan wij garant voor een spetterend dagje uit voor de hele familie.

Volop zwembaden en attracties

Met maar liefst 6 zwembaden en verschillende waterattracties valt er bij ons altijd wat te beleven. Ontdek de glijbanen, maak sprongen vanaf de duikplanken of versla je vriendjes met de Bucketgame. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in het Instructiebad met leuke speelelementen. Daarnaast is er op woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie in het zwembad. Iedereen kan gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water, waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier. Wil je weten wat wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje bij onze faciliteiten!

Elke zondag familiezwemmen

Elke zondag organiseren wij familiezwemmen. Dit is dé gelegenheid om samen met je gezin te komen zwemmen en plezier te hebben. Duik in ons warme 25-meterbad, ga op avontuur in de jungle van de Waterspeeltuin of trotseer de golven in het Golfslagbad. Onze ervaren en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en volop kunt genieten van je tijd bij ons.

Durf jij de stormbanen aan?

In de schoolvakanties is het extra feest in zwembad Hoornse Vaart! Dan liggen er namelijk stormbanen in het 50-meterbad. Deze banen zijn maar liefst 16 meter lang en zitten vol uitdagende obstakels. Het is een leuke en sportieve uitdaging voor jong en oud. Durf jij het aan om de stormbaan te bedwingen?

Of je nu komt voor een verfrissende duik, een ontspannende middag of een actieve zwemsessie, bij zwembad Hoornse Vaart vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd in het water. Kom langs en ontdek zelf het plezier van recreatief zwemmen bij ons. We verwelkomen je graag in ons zwembad in Alkmaar!

Het leukste recreatiebad van Nederland!