Outdoor Triatlon bij Outdoorpark Alkmaar

Outdoor Triatlon

Outdoor Triatlon

Zwembad Hoornse Vaart en Outdoorpark Alkmaar presenteren met trots een gloednieuwe activiteit speciaal voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en studenten van het beroepsonderwijs: de Outdoor Triatlon! Ben je op zoek naar dé ultieme sportdag voor jouw leerjaar of school? Zoek dan niet verder, want wij hebben het perfecte programma samengesteld om jullie sportieve grenzen te verleggen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

De perfecte sportdag

Voor docenten die op zoek zijn naar de perfecte sportdag voor hun leerlingen bieden wij samen met Outdoorpark Alkmaar een volledig verzorgde Outdoor Triatlon aan op sportcomplex Hoornse Vaart. In een tijdsbestek van ongeveer 3 uur kunnen meerdere klassen in verschillende tijdsblokken starten met deze uitdagende activiteit. We passen ons aan naar de wensen van de school en nodigen docenten en organisatoren uit om de mogelijkheden op onze locatie te bespreken. Samen creëren we de ideale sportdag met de Triatlon als middelpunt.

Diverse onderdelen

De Outdoor Triatlon bestaat uit diverse onderdelen, waaronder een obstakel run met meer dan 20 verschillende obstakels op land en water, hardlopen met afstanden variërend van 1 tot 5 kilometer, en zwemmen met afstanden van 100 tot 500 meter, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers. De volgorde van de onderdelen kan in overleg worden bepaald en klassen kunnen starten in verschillende tijdsvakken gedurende de 3 uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om een heerlijk horeca arrangement bij te boeken.

Tips voor de ideale periode

De ideale periodes om te boeken zijn onder andere mei (een leuk uitje net voor de meivakantie) en de herfstvakantie (eind september en oktober). Uiteraard zijn andere maanden bespreekbaar. We nodigen geïnteresseerden graag uit om vooraf alle mogelijkheden te bespreken. Mocht de Outdoor Triatlon niet helemaal passen, dan zijn er ook andere activiteiten voor scholen beschikbaar bij Outdoorpark Alkmaar. Neem gerust een kijkje op de activiteitenpagina voor meer informatie.

Praktische informatie

  • Prijs: de kosten zijn € 10,- per persoon bij 60 deelnemers en € 8,- per persoon bij 120 deelnemers. Let op: de baanhuur van het zwembad is hier niet inbegrepen. De kosten voor de baanhuur bedragen € 13,13 per uur per baan (het aantal banen is afhankelijk van het aantal leerlingen).
  • Duur: ongeveer 3 uur
  • Aantal personen: vanaf 60 personen

Outdoor Triatlon bij Outdoorpark Alkmaar