Gratis borscrawlclinic voor Sport Voordeel Abonnementhouders

Gepubliceerd op: 5 februari 2024

Op zaterdag 17 februari kunnen Sport Voordeel Abonnementhouders tussen 10.30 en 11.30 uur gratis deelnemen aan een exclusieve borstcrawlclinic. Laat je begeleiden door Personal Swim Coaches Esther en Jackie in het 25-meterbad van zwembad Hoornse Vaart. Om deel te nemen, meld je snel aan via de onderstaande button. Er zijn slechts 20 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij, want vol = vol!

Zowel voor beginners als gevorderden

De clinic is ideaal voor zowel beginners als gevorderden en geeft een diepgaand inzicht in de basisprincipes van de borstcrawl. We zullen niet alleen de theorie behandelen, maar vooral veel praktijkgerichte oefeningen doen. Vergeet niet je zwembrilletje en bidon mee te nemen, en als je extra zwemattributen hebt, zoals zwemflippers, pull buoy, plankje of snorkel, neem ze gerust mee! Het wordt een gezellige en leerzame ochtend waarin we samen werken aan het verbeteren van jouw borstcrawltechniek.

Heb jij al een Sport Voordeel Abonnement?

Voor sporters die graag schaatsen, zwemmen of graag allebei de sporten willen ontdekken heeft Alkmaar Sport het Sport Voordeel Abonnement vernieuwd. Een persoonlijk jaarabonnement waarmee je zwemt en schaatst tegen goedkopere tarieven. Daarnaast zijn er voor abonnementhouders ook regelmatig leuke extra’s. Meer informatie over het Sport Voordeel Abonnement is te vinden op onze Sport Voordeel Abonnement pagina.