Recreatief spetteren voor scholen bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar

Recreatief spetteren

Bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar bieden we naast Red je Vriendje en de technieklessen ook de mogelijkheid voor scholen om een hele dag recreatief te komen zwemmen. Onder de noemer ‘recreatief spetteren’ hebben wij speciaal voor scholieren hebben wij drie arrangementen samengesteld waaruit gekozen kan worden.

Drie schoolarrangementen

Het eerste arrangement is recreatief zwemmen, waarbij de leerlingen kunnen genieten van alle faciliteiten die het zwembad te bieden heeft.

Voor scholen die wat meer uitdaging zoeken, bieden wij ook een combinatie van recreatief zwemmen met survivalzwemmen aan. Hierbij leren de kinderen hoe ze in het water kunnen overleven, bijvoorbeeld door het dragen van kleding tijdens het zwemmen of door te leren hoe ze elkaar kunnen redden. Daarnaast kunnen ze ook nog genieten van alle attracties die het zwembad te bieden heeft.

Het derde arrangement is recreatief zwemmen in combinatie met een snorkelclinic. Tijdens deze clinic leren de kinderen snorkelen onder begeleiding van onze professionele instructeurs. Ze leren hoe ze een snorkel moeten gebruiken en hoe ze onder water kunnen ademen. Naast het snorkelen kunnen ze natuurlijk ook genieten van alle attracties in het zwembad.

Aanbod op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om een aanbod op maat te maken voor scholen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van recreatief spetteren of een aanbod op maat dat perfect aansluit bij de wensen van je school. Wij kijken er naar uit om jullie te verwelkomen in zwembad Hoornse Vaart!

Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem!

Heb je niet helemaal gevonden wat je zoekt? Als onderdeel van Alkmaar Sport, bieden Outdoorpark Alkmaar en ijsbaan De Meent een breed scala aan geweldige zwem- en schaatsuitjes voor scholen.

Recreatief spetteren voor scholen bij zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar